HEEEEELP

HEEEEELP

Mesajde irina » 24 Feb 2010, 12:00

Vreau sa stiu daca starile de voma, ametelile si tulburarile minore de vedere sunt efecte care apar de la un RMN cerebral si al coloanei, efectuate fara lichid de contrast in aceeasi zi la 5 minute fiecare. Si as vrea sa stiu daca a doua zi ati continuat sa aveti probleme minore legate de mentinerea echilibrului.
irina
Sisif

Images: 6

Re: HEEEEELP

Mesajde sihamen » 24 Feb 2010, 14:59

Cu sau fara anestezie? In mod normal nu trebuie sa apara efecte adverse. Mai degraba sau semnalat anumite tipuri de alergie ( neinsemnate).
Esti tu prea sensibila si gingase de asta si efectele secundare sunt amplificate.
Odihna si relax. No forum! Imagine

Insanatosire grabnica si un buchet de flori de la nenea.
Imagine
Si nu poate sa vina un jegos de pseudo crestin camatar ca Sihamen care azi iti da imprumut o mie si maine zice ca ti-a dat 70.000........

Inteleptul, isi recunoaste fapta.
Sarlatanul, se justifica.
Idiotul, sufera de grandomanie.
sihamen
jegosul camatar

Mesajde irina » 27 Feb 2010, 08:42

pffff m-am spariet. Plus ca eram in stressul aflarii rezultatului. Uitasem ca eram gata drogata de la solutia de diluant din vopseaua cu care vopsisem toata ziua si logic ca mi-a fo' rau, bai da ce rau. Numai daca vedeam mancarea si mi se apleca. :roll: Cica e de bine, iadul de dincolo nu ma vre asa curand. :lol:
irina
Sisif

Mesajde sihamen » 27 Feb 2010, 11:05

Nu poti fi sigura. Poate te vrea raiu.

Vrasazica te-ai facut aurolaca cu vopsea. Imagine
Si nu poate sa vina un jegos de pseudo crestin camatar ca Sihamen care azi iti da imprumut o mie si maine zice ca ti-a dat 70.000........

sihamen
jegosul camatar

Mesajde irina » 01 Mar 2010, 18:04

pai ce era sa fac? nu mai am bani sa schimb toate geamurile, le-oi schimba la toamna, asa ca le vopsii macar si pute de numa. Greseala mea ca n-am verificat timpul de vopsire si nici cat de tare pute solutia aia nenorocita. In weekend mac de nevoie la Brasov, avem conferinta anuala, sper sa prind macar cateva poze si sa respir aer sanatos. Din pacate is insarcinata cu filmatul, ca-mi trebe pt. studiul comportamental si analiza individuala pt. ca am memoria scurta. Pffffff. :lol:
irina
Sisif

Mesajde sihamen » 02 Mar 2010, 16:32

Mai Irina, acum chiar pi bune,( cum spuneti voi moldoveni), cand mai ai de vopsit ceva, cauta sa cumperi vopsele pe bază de răşini acrilice modificate, diluabilă cu apă, cu rezistenţă bună si agenţi antifungici şi antibacterieni. Nu miroase si nu sunt toxice.

Imagine
Υδατοδιαλυτό, διαφανές βερνίκι πολυουρεθανικής βάσης Marelac

sihamen
jegosul camatar

Mesajde irina » 02 Mar 2010, 18:00

oooo acu mersic de sfat, dar vopsii tat atunci o o zi dupa faza aia, dupa ce ma intremai o luai de la capat. Acu ca am experimentat si drogatul cu miros din ala si frigul din casa, ca imi faceam drum mereu cat mai mult pe afara. Am uitat sa pun poze de cand Steffy a fost nashica:
http://img341.imageshack.us/slideshow/w ... gp0406.jpg
irina
Sisif

Mesajde sihamen » 04 Mar 2010, 05:05

Misto pozele, sa va traiasca finu cumetrelor. :cheers:

sihamen
jegosul camatar

Înapoi la Coltul Medical