Mercedes face fabrica in Ungaria

Stiinta, tehnica si descoperiri...
pribeag

Mercedes face fabrica in Ungaria

Mesaj de pribeag » 18 Iun 2008, 17:40

Daimler nu vine la noi ca n-avem autorute. E nevoie de mai multi Oprescu - unu' aradean, unu' clujean s-altu' timisorean :rotfl:

Grupul auto german Daimler a ales orasul Kecskemet, situat in centru Ungariei, pentru a construi o noua fabrica, in detrimentul Romaniei si Poloniei, potrivit Autonews. In aceasta fabrica, care cel mai probabil va produce noile generatii Mercedes-Benz A Klasse si B Klasse, constructorul va investi 800 milioane de euro.

Premierul maghiar: A contat infrastructura rutiera

Premierul ungar Ferenc Gyurcsany, citat de Rador, a confirmat miercuri ca Daimler va beneficia de pachetul obisnuit de sprijin care se acorda investitorilor, dar detaliile vor fi facute publice abia dupa semnarea contractului si dupa ce UE isi da acordul.

Premierul maghiar a precizat ca toate tarile aflate in cursa pentru a gazdui investitia au oferit nivelul maxim de subventie autorizat de UE, dar la alegerea Ungariei a contribuit si infrastructura rutiera moderna din zona localitatii Kecskemet, unde va fi construita uzina, si rapiditatea si exactitatea cu care autoritatile ungare au oferit informatii celor de la Daimler.


http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-3 ... utiere.htm

shu

Re: Mercedes face fabrica in Ungaria

Mesaj de shu » 18 Iun 2008, 17:59

si uite asa am mai primit un sut în cur

se zice ca fiecare sut în cur, e un pas înainte ... NU LA NOI ...

Avatar utilizator
Emil
badaranu duplicitar
Mesaje: 23245
Membru din: 12 Noi 2007, 07:03

Re: Mercedes face fabrica in Ungaria

Mesaj de Emil » 18 Iun 2008, 23:13

Au dreptate. Se chinuie aia de zeci de ani sa faca drumu ala de la Buc. la Pitesti si tot n-au reusit iar Oprescu (adica Ilici) viseaza la drumuri suspendate verzi pe pereti. Bine ca nu viseaza la gradinile Semiramidei. :lol: :lol: :lol:
Vorba aia...in camera de tortura sa te chinuiesc sau sa te trimit cu masina in Ro?

Scrie răspuns