Cum stati cu technica?

Stiinta, tehnica si descoperiri...
Tzuky

Cum stati cu technica?

Mesaj de Tzuky » 29 Apr 2008, 08:46

Eu am impresia ca technicia asta s-a plimbat pe linga mine si eu pe linga ea, fara sa facem cunostinta! E jale cu computerele la mine! De craciun a fost taica-meu la mine si a facut poze/filme. Nu-i incapeau pe memoria din aparat deci si le-a golit la mine in laptop. La plecare, cica sa-i trag pozele pe cd. Nu mergea de nici o culoare, asa ca mi-am bagat piciorul, am pus laptopul intr-o traista si i l-am dat cu el in Romanica sa si le faca singur. Am recuperat laptopul acum, dar mi-a schimbat naibi toate setarile, deci ma uit la lap si el la mine si nu ma ajuta de loc! :evil:
Cu telefoanele mobile iar e jale! Ma intreaba ieri cineva daca am bluetoeth pe telefon. A inceput sa rida de mine ca nu stiam ce-i aia... :|
Voi cum stati cu technica? Va pricepeti la computere si mobile? Sunt singura care a ramas in urma cu astea sau mai exista si persoane ca mine?

meg

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de meg » 29 Apr 2008, 08:52

stau bine ca imi plac butoanele (mai ales alea rosii :lol: ) si imi bag nasul peste tot
imi place sa ma tin update cu ce apare nou, sunt innebunita dupa gadgets :smile:
pagina mea preferata: http://gizmodo.com/
high tech is fun! :smile:

rxt

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de rxt » 29 Apr 2008, 08:57

eu sint jale..
stiu numai sa trag muzica si sa o pun pe Cd.
de mobilul meu rid copiii. Cu forta mi l-au schimbat acum 2 ani si sper sa mor cu el de git.
eu nu stiu la ce ma uit cind ma uit la tehnica :smile:

aurora

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de aurora » 29 Apr 2008, 08:58

Sunt catastrofa!
Daca este cineva amabil si bine dispus sa imi explice, pricep repede si uit greu, deci ma descurc.
Cum inca nu prea stiu nici engleza, ti dai seama ca imi este si mai greu... nici nu am timp!
Tot imi zic ca la pensie, cand nu voi avea ce face, ma pun la punct cu toate... dar voi apuca pensia?
Daca nu... raman toate asa cum sunt... iaca!

poem

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de poem » 29 Apr 2008, 09:00

:lol:

ei, nici chiar asa. dar nu ma intreba cum invat. de nevoie si ca sa nu ma simt umilita ca nu stiu.din acest motiv is cea mai tare din parcare :) , colegele mele se uitau ca mitza in calendar, a venit una din ele la mine mai zilele trecute ca avea de prezentat o lucrare in PPT si eu am intrebat-o: dar nu vrei sa folosesti un alt template? si ea: ce-i aia? si io i-am aratat. :lol: wow si ce i-a mai placut, a zis pe urma la toata lumea ca vai ce ma pricep io! :lol: :lol: . I-am bagat si animatie, gata, ma are la sufletel forevar pt treaba asta :) .
adevarul e ca io is f curioasa si-mi bag nasul sa stiu io si sa vad io cum- precum un copil as zice, numai ca fiimea ma intrece. dar asa am invatat. bine, am si "luat-o pe cocoasa" la un moment dat cind am inceput cu primele programe, in sensul ca lui barbate-meu i se parea clar ce imi zice acolo si io nu intelegeam, asa ca i-am zis ca daca nu imi explica sa inteleg... ma duc sa angajez un om care sa faca treaba asta.mama ce cearta pe noi, el zicea ca nu-mi zice de doua ori, ca sa notez ce-mi zice el... mie mi se parea ca numa' de-al naibii nu vrea. dar pe urma mi-a prins bine, chit ca l-am pisat la creieri superadevarat, dar am invatat ce mi-a trebuit. si in general, pe cine prind sa-mi explice ceva, nu-i dau drumul pina nu pricep.
cu telefoanele... aici o intreb pe fii-mea, in orice caz se prinde cum functioneaza inaintea mea :lol: astia micii au in singe, dom'le, tehnica.
Ultima oară modificat 29 Apr 2008, 09:03 de către poem, modificat 1 dată în total.

rxt

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de rxt » 29 Apr 2008, 09:02

aurora scrie:, pricep repede si uit greu, !

tot e bine..
eu pricep greu si uit repede... :cool:

aurora

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de aurora » 29 Apr 2008, 09:03

teknika... teoria ca teoria, dar praktika ne omoara!

In '75 cand sotul meu a fost luat la armata (in bucuresti, dar tot nu putea veni acasa!) se punea problema... daca se arde vro siguranta? mi-a explicat el cum arata siguranta, ce-i cu firul de liţă, cum se pune, spre usurinta mi-a lasat cateva patroane noi ... norocucul meu a fost ca nici macar un bec nu s-a ars, doar nu va inchuiti ca m-as fi descurcat singura sa repar o siguranta?
chemam si eu un prieten :lol:

aurora

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de aurora » 29 Apr 2008, 09:09

Carmen scrie: avea de prezentat o lucrare in PPT si eu am intrebat-o: dar nu vrei sa folosesti un alt template? si ea: ce-i aia?

CE-i aia???


Sotul meu le stie pe toate, si multe altele pe deasupra... dar nu are rabdare, nu are stofa de pedagog :lol:
si eu ma enervez, si el se enerveaza... chestia e ca mie mi-e mereu teama sa nu stric ceva irecuperabil... si de obicei, cand stric ceva, ii dau atata de lucru sa repare :roll:

poem

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de poem » 29 Apr 2008, 09:14

aaa... pai sa va povestesc eu cum am demontat-montat la loc prima -si singura data in viata mea- un computer care avea si conexiune la internet.
deci, era in anul in care a fost barbate-meu plecat in germania. la vremea aia aveam doar o bucata de computer, montat la el, adica la soacra-mea. asta initial zisese ca pot sa vin oricind sa vb cu el pe net, dar cind a fost sa viu... a inceput sa scirtiie, ca daca plateste mult la telefon... etc. am uitat sa zic ca era conexiune externa pe telefon, nu cum e acum. adica modem extern.
bun. atunci, ce-i vine lui ideea? pai ia-l la tine-eu la vremea aia stateam la ai mei, normal, doar nu la soacra. bun, si cum soacra-mea n-a avut nimic impotriva, dimpotriva as zice, ca de-abea nu ma mai duceam pe capu' ei :) , am purces la a-l demonta de acolo, a-l cara la ai mei- in acelasi oras, si a-l monta la loc, refacindu-i toate legaturile, si facind conexiune la internet la mine.
acum mi se pare simplu... dar nu va zic cum mi-a luat mie atunci o zi intreaga treaba asta... cum am scris io pe un caiet: firu gri iese din a doua gaura de sus in jos de la cutia separata...:lol: :lol: nu stiam nici cum se numesc firele si nici ce reprtezinta ele... dar stiam ca daca a mers asa o data, trebuie sa le leg musai la fel ca sa mai mearga inca o data...
apoi dupa ce le-am carat la mine acasa, am facut procesul invers: firu asta pleaca de aici aici... barbate-meu mi-a zis abia pe urma ca de fapt fiecare fir din ala nu avea cum sa intre in alta parte... da io am avut scris pe caiet :lol: :lol:
Mi s-a parut cea mai tare treaba tehnica pe care am facut-o io in viata mea :lol: mai ales ca pe urma am reusit sa si vb cu el.
nu uitati ca eram prin 95... eu cel putin nu stiqm de messenger, doar e-mail stiam sa trimit si sa citesc daca am primit... mama ce la inceput eram... doamne ce vremuri... dar m-am descurcat. :)

Lala

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de Lala » 29 Apr 2008, 09:16

:lol:
am si eu o mica intrebare: stiu ca, cu un I pod se poate asculta muzica, dar cum naibi se foloseste?? asta ca sa fiu si eu la moda cu muzica... :)

poem

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de poem » 29 Apr 2008, 09:17

aurora scrie:CE-i aia???Power point, mai.

aurora

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de aurora » 29 Apr 2008, 09:18

Carmen scrie:
aurora scrie:CE-i aia???Power point, mai.


Nu stiu, n-am avut niciodata inca nevoie de asta.
Mai e o kestie... daca ai nevoie, daca folosesti ceva, inveti musai, altfel...

Tzuky

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de Tzuky » 29 Apr 2008, 09:19

Carmen scrie:
aurora scrie:CE-i aia???Power point, mai.


stiu de cuvintul asta de ani de zile, dar... ce-i un power point precis? :lol:

rxt

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de rxt » 29 Apr 2008, 09:20

atita timp cit mai gasesc pe altii mai rau ca mine( si culmea ca exista) inseamna ca mai am o sansa:)

aurora

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de aurora » 29 Apr 2008, 09:21

hai carmen cu instruaiala mai departe... zi ce a intrebat tzuky, ca ma intereseaza si pe mine :lol:

rxt

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de rxt » 29 Apr 2008, 09:22

Lala scrie::lol:
am si eu o mica intrebare: stiu ca, cu un I pod se poate asculta muzica, dar cum naibi se foloseste?? asta ca sa fiu si eu la moda cu muzica... :)

ce e ala Ipod? :???:

poem

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de poem » 29 Apr 2008, 09:23

fii-mea are mp4player... da' io n-am pus mina pe el pina acuma .

rxt

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de rxt » 29 Apr 2008, 09:25

Carmen scrie:fii-mea are mp4player... da' io n-am pus mina pe el pina acuma .

i-auzi..
abea de ma lamurisem cu mp3 si zbang! Mp4..
sa innebunesti nu alta..
mereu am zis: daca maica-mea mai poate iesi din casa, gebneratia noastra ma indoiesc ca mai poate daca nus e pune la punct cu tehnica :|
Aici am citit undeva cursuri pt pensionari unde ii introduce in cele mai elementare avansari tehnice: cum arata un ecran de comp, cum arata si cums e umbla cu mausu´...
o sa ma duc si eu la pensie :smile:

poem

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de poem » 29 Apr 2008, 09:26

stiu doar ca vezi filme pe el.( mp4 player)... banuiesc ca se incarca din computer. nu stiu, e in vacanta acuma, cind o veni, o intreb :)
asa o fi si cu mp3-u' ala de asculti muzica la el :)

Horia

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de Horia » 29 Apr 2008, 09:29

Io era sa raspund ca-s NUL. Asa credeam pana acum 20 de minute.

rxt

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de rxt » 29 Apr 2008, 09:30

Intotdeauna mi-am dorit sa aflu de undeva chestii banale...noi aparitii unde sa se discute pt d-astia ca mine (si noi), pe intelesul nostru..
oare exista printre noi vreun personaj inimos, care sa faca un subiect separat, si care este interesat de tehnica...cu poze, explicatii caline, rabdatoare...sa ne aduca si pe noi pe linia de plutire? Cumva sa fie responsabil cu asta?
ca de ex daca ma duc la magazin si vad "ceva"..sa pun poza si sa mis e explice si mie, FARA VOCABULAR TEHNIC, ce pot sa fac cu el..

daca vrea careva...
daca nu, ma descurc eu :lol:

rxt

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de rxt » 29 Apr 2008, 09:31

Horia scrie:Io era sa raspund ca-s NUL. Asa credeam pana acum 20 de minute.

:grin:

Lala

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de Lala » 29 Apr 2008, 09:33

rxt scrie:
Lala scrie::lol:
am si eu o mica intrebare: stiu ca, cu un I pod se poate asculta muzica, dar cum naibi se foloseste?? asta ca sa fiu si eu la moda cu muzica... :)

ce e ala Ipod? :???:


ceva micut care bagi in ureche si asculti muzica, dar nu stiu exact cum functioneaza. Wolkmanurile si cd-disc manurile sunt demodate rau. Nu vreau sa rida lumea de mine cind ies cu ele pe strada... :-x

poem

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de poem » 29 Apr 2008, 09:34

deci cred ca ipod e ala care reda muzica pe care o incarci din computer- asta e player.
dar mai exista o chestie de care am io si am fost la un curs o data- adica pe linga ca reda muzica, mai poti sa inregistrezi cu el- gen reportofon. adica arata cam ca un fel de stick un pic mai mare si cu niste butoane si poti inregistra cu el audio.

io imi iau acum muzica pe stick si o bag in comp la cabinet.

rxt

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de rxt » 29 Apr 2008, 09:35

eu cel mai tare imi doresc o scula in masina unde sa bag chestia aia mica cu muzica pe care sa intre 200 de melodii.'
deci..ce vreau de fapt??
cum ii spune?

Am avzut la tv ca in spania iti platesti beletul de autobuz cu mobilul..si la unele cafenele...

meg

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de meg » 29 Apr 2008, 09:36

ipod e o chestie misto, o noua generatie de mp3-uri
avem doua in casa, unul ipod nano si un ipod touch
il conectezi la comp si iti transferi muzica
ipod touch e touchscreen, poti sa asculti muzica, sa vezi filme, sa-ti pui poze pe el, sa te conectezi la net (wireless), bateria te tine 5 ore daca play video si cam 20 ore daca playezi muzica, poti sa iti pui contacte, alarma, calendar etc, poti sa il conectezi la boxe, poti sa il conectezi in masina etc
e o bijuterie :)

poem

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de poem » 29 Apr 2008, 09:37

Lala scrie:
rxt scrie:
Lala scrie::lol:
am si eu o mica intrebare: stiu ca, cu un I pod se poate asculta muzica, dar cum naibi se foloseste?? asta ca sa fiu si eu la moda cu muzica... :)

ce e ala Ipod? :???:


ceva micut care bagi in ureche si asculti muzica, dar nu stiu exact cum functioneaza. Wolkmanurile si cd-disc manurile sunt demodate rau. Nu vreau sa rida lumea de mine cind ies cu ele pe strada... :-x

pai ca sa-l incarci iti trebuie un fir cu conexiune USB, asa cred. functioneaza ca un fel de stick pe care tu incarci muzica din computerul tau, in format mp3. apoi aparatelul ti-o reda.

rxt

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de rxt » 29 Apr 2008, 09:38

Carmen scrie:[ pai ca sa-l incarci iti trebuie un fir cu conexiune USB, asa cred. functioneaza ca un fel de stick pe care tu incarci muzica din computerul tau, in format mp3. apoi aparatelul ti-o reda.

am un USb mic...dar cred ca asta cere si scula din masina sa fie format pt usb..nu?

Lala

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de Lala » 29 Apr 2008, 09:40

Dar cu ipodul poti sa vezi filme si sa asculti muzica doar cind esti conectat la computer? Nu inteleg ce poti face altfel cu filmele...

Tzuky

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de Tzuky » 29 Apr 2008, 09:42

rxt scrie:Intotdeauna mi-am dorit sa aflu de undeva chestii banale...noi aparitii unde sa se discute pt d-astia ca mine (si noi), pe intelesul nostru..
oare exista printre noi vreun personaj inimos, care sa faca un subiect separat, si care este interesat de tehnica...cu poze, explicatii caline, rabdatoare...sa ne aduca si pe noi pe linia de plutire? Cumva sa fie responsabil cu asta?


wow! ce propunere excelenta! ar fi fain daca ar fi cineva asa amabil/a! :)

poem

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de poem » 29 Apr 2008, 09:44

Lala scrie:Dar cu ipodul poti sa vezi filme si sa asculti muzica doar cind esti conectat la computer? Nu inteleg ce poti face altfel cu filmele...nu. poti vedea filmulete sau asculta muzica in parc de exemplu. prin comp le incarci doar. se poate si wirelles, asa e.

Lala

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de Lala » 29 Apr 2008, 09:46

meg scrie:ipod e o chestie misto, o noua generatie de mp3-uri
avem doua in casa, unul ipod nano si un ipod touch


de care esti mai multumita, Meg? Ce ar fi mai bine sa-mi iau? sau sunt si din alea special pentru incepatori?
:|

Lala

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de Lala » 29 Apr 2008, 09:47

Carmen scrie:
Lala scrie:Dar cu ipodul poti sa vezi filme si sa asculti muzica doar cind esti conectat la computer? Nu inteleg ce poti face altfel cu filmele...nu. poti vedea filmulete sau asculta muzica in parc de exemplu. prin comp le incarci doar. se poate si wirelles, asa e.


nu inteleg cum le poti vedea? pe chestia aia micuta?

poem

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de poem » 29 Apr 2008, 09:49

ia-ti unul care iti reda si audio si video.

poem

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de poem » 29 Apr 2008, 09:52

Lala scrie:
Carmen scrie:
Lala scrie:Dar cu ipodul poti sa vezi filme si sa asculti muzica doar cind esti conectat la computer? Nu inteleg ce poti face altfel cu filmele...nu. poti vedea filmulete sau asculta muzica in parc de exemplu. prin comp le incarci doar. se poate si wirelles, asa e.


nu inteleg cum le poti vedea? pe chestia aia micuta?


da, fii-mea se uita zilele trecute la shrekIII, nu stiam de ce se facuse la un moment dat liniste. dimensiunile la un mp4 player is un pic mai mari ca la un mp3 player, pentru ca aici tre sa ai un micutz ecran, ai subtitrare, daca ai- ea avea. singura chestie care nu-mi place e ca te cam chiombesti acolo- parerea mea- dar daca esti in masina sau in parc e mai usor decit sa pui un film pe laptop.

rxt

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de rxt » 29 Apr 2008, 09:56

in masina...am luat eu cadou pt niste pustani de craciun o chestie de filme cu doua ecrane destul de bunute..
dar nu stiu ce-s alea, adica nu mai tin minte numele la ce am cumparat :lol:

poem

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de poem » 29 Apr 2008, 10:02

bine, nu e de luat in parc... acolo e de tzopaiala... dar e o chestie micutza si usor de manevrat, asta voiam sa zic. si la moda ... cica .

raluca

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de raluca » 29 Apr 2008, 11:15

Eu cred ca va intrec pe toate, nu stiu sa-mi pun singura nici macar un DVD :lol: La noi in casa sunt sute de fire si de cabluri, imi zicea barbatu meu ca nici in doua vieti sa am nu crede ca as putea invata tot ce e acolo :lol:
Ieri mi-a fost cumparat si mie un nou celular si ma stresez ca si rxt cand ceva e nou, prefer vechiturile cu care stiu sa umblu :lol: Cand intru in magazine de-astea gen Future Shop ma simt ca intr-o naveta spatiala :lol:

rxt

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de rxt » 29 Apr 2008, 11:29

raluca scrie:Eu cred ca va intrec pe toate, nu stiu sa-mi pun singura nici macar un DVD :lol: :

:shock: :shock: :rotfl: :rotfl:
E..ce ziceam..cit mai exista raluca pe pamint ma simt cumva salvata!!!
pup Ralu:))

raluca

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de raluca » 29 Apr 2008, 11:37

pai da mai ca sunt atatea scule, receivere pt satelit, dvd, statie, telecomenzi, ca ma incurc in botoane :lol:

poem

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de poem » 29 Apr 2008, 11:42

si io am vreo 8 telecomenzi pin casa, ca nu mai stiu care de unde is...

Avatar utilizator
Emil
badaranu duplicitar
Mesaje: 23245
Membru din: 12 Noi 2007, 07:03

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de Emil » 29 Apr 2008, 11:49

Sint tehnician electronist. Nu exista acaret sa nu pot sa-l repar sau sa-l folosesc. ma pricep bine si la instalatii electrice, la timplarie, tinichigerie, zugraveala si multe altele. Chef sa am. ma urnesc greu da si cind ma urnesc nimic nu-mi mai sta in cale.
Calculatoare, amplificatoare televizoare, construiesc retele de data, internet, alarme sisteme de camere video si de siguranta sisteme de pasaj...spune ce vrei si vei fi servit. bani sa ai.

rxt

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de rxt » 29 Apr 2008, 11:59

Emil scrie:Sint tehnician electronist. Nu exista acaret sa nu pot sa-l repar sau sa-l folosesc. ma pricep bine si la instalatii electrice, la timplarie, tinichigerie, zugraveala si multe altele. Chef sa am. ma urnesc greu da si cind ma urnesc nimic nu-mi mai sta in cale.
Calculatoare, amplificatoare televizoare, construiesc retele de data, internet, alarme sisteme de camere video si de siguranta sisteme de pasaj...spune ce vrei si vei fi servit. bani sa ai.

am eu jnul din asta prin casa...
imi fac cruce de fiecare data cind se apuca de cite ceva..ca nu inteleg de unde le stie pe toate....

Avatar utilizator
Emil
badaranu duplicitar
Mesaje: 23245
Membru din: 12 Noi 2007, 07:03

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de Emil » 29 Apr 2008, 12:01

rxt scrie:
Emil scrie:Sint tehnician electronist. Nu exista acaret sa nu pot sa-l repar sau sa-l folosesc. ma pricep bine si la instalatii electrice, la timplarie, tinichigerie, zugraveala si multe altele. Chef sa am. ma urnesc greu da si cind ma urnesc nimic nu-mi mai sta in cale.
Calculatoare, amplificatoare televizoare, construiesc retele de data, internet, alarme sisteme de camere video si de siguranta sisteme de pasaj...spune ce vrei si vei fi servit. bani sa ai.

am eu jnul din asta prin casa...
imi fac cruce de fiecare data cind se apuca de cite ceva..ca nu inteleg de unde le stie pe toate....

majoritatea suedejilor sint cunoscuti pentru aptitudini tehnice. o au in singe.

rxt

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de rxt » 29 Apr 2008, 12:04

Emil scrie:
rxt scrie:
Emil scrie:Sint tehnician electronist. Nu exista acaret sa nu pot sa-l repar sau sa-l folosesc. ma pricep bine si la instalatii electrice, la timplarie, tinichigerie, zugraveala si multe altele. Chef sa am. ma urnesc greu da si cind ma urnesc nimic nu-mi mai sta in cale.
Calculatoare, amplificatoare televizoare, construiesc retele de data, internet, alarme sisteme de camere video si de siguranta sisteme de pasaj...spune ce vrei si vei fi servit. bani sa ai.

am eu jnul din asta prin casa...
imi fac cruce de fiecare data cind se apuca de cite ceva..ca nu inteleg de unde le stie pe toate....

majoritatea suedejilor sint cunoscuti pentru aptitudini tehnice. o au in singe.

:lol: :lol:
.nu e JR..vaaai, e la fel ca mine (aproape)!! aproape!
Era vorba de un roman!!!
hhehehehe
merci oricum si asa e..suedezii sint cunoscuti ca tari in tehnica..dar din pacate nu eu am dat de ala :lol:
daca ma gindesc bine, nu am avut niciun barbat in viata mea bun la tehnbica..adica ft bun..toti pe bijbiite.)cit sa supravietuim.

aurora

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de aurora » 29 Apr 2008, 18:18

raluca scrie:Eu cred ca va intrec pe toate, nu stiu sa-mi pun singura nici macar un DVD :lol: La noi in casa sunt sute de fire si de cabluri, imi zicea barbatu meu ca nici in doua vieti sa am nu crede ca as putea invata tot ce e acolo :lol:

identic si la fel si eu :-o

dar... in seara asta doar din cateva cuvinte, Oana m-a invatat la calculator neste kestii simple, care mi se pareau fff complicate ... dar ea stie engleza! Daca as sta cu ea o saptamana, si daca ar avea timp, multe m-ar invata.

She

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de She » 02 Mai 2008, 12:16

eu sunt curioasa din fire- la serviciu m-am afirmat prin repararea diverselor aparate- inclusiv a aerului conditionat- bine, nu a fost propriu-zis o reparatie, ci am cautat sa inteleg de ce da caldura infernala in loc de aer rece, si am reusit - m-a ajutat si David, este adevarat, mi-a dat ceva idei
PC-ul, imprimanta, faxul- toate au trecut prin mana mea si unele mai merg si acum :smile:

daca am un aparat nou- da-mi cartea lui tehnica si ma pun la punct, imi place sa invat dupa carte

shu

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de shu » 05 Mai 2008, 16:00

She scrie:...
...
...
imi place sa invat dupa carte


streber, streber ...

marissa

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de marissa » 05 Mai 2008, 19:31

ma pricep la detoate, am pus dry-wall, am "varuit", croiesc scanduri cu "circularul" manual, am pus parchet de ikea, am montat mobila de ikea(singura). si cate si mai cate. montez si demontez cu abilitate :)

Andra

Re: Cum stati cu technica?

Mesaj de Andra » 17 Mai 2008, 20:44

Ce este acela "drywall"?

Scrie răspuns