Fotbal la TV

Sportul nostru preferat: halbere!
aurora

Fotbal la TV

Mesaj de aurora » 23 Noi 2007, 06:26

ANTENA 1 a castigat dreptul de a transmite meciurile nationalei de fotbal a ROmaniei, in urmatorii doi ani!

Asa ca cei interesati sa le vada, sa schimbe canalul pe Antena 1 ;)

Horia

Mesaj de Horia » 23 Noi 2007, 08:37

Insa doar in timpul meciului.

Avatar utilizator
Mikydutza
Mesaje: 3281
Membru din: 14 Iun 2003, 14:39
Localitate: Atena, Grecia

Mesaj de Mikydutza » 23 Noi 2007, 18:41

Antena - nu este un post de tv chiar asa de prost mai Horia.
Din pacate aurora , mecirile la tv nu ma mai incanta. Mie imi plac acolo pe stadion sa simt eu cum joaca aia la cativa metri de mine , sa vad eu cu ochii mei ce se intampla nu ce imi dau ei la tv....... ei asta este nu am fost de vreo 5 ani pe stadion si incep sa le simt dorul....
Azi sunt melancolica ma scuzati nu ma luati in seama..... Am vazut la Antena 2 :wink: o emisiune despre premiile IOan Chirila care vor fi lunea asta la ATENEUL ROMAN..........SI UITE asa mi-am adus minte de Nea Vanea si de cartile lui. Vin pe tacla, voi vorbiti de fotbal si de carti care v-au marcat........... V-ati vorbit cu totii astazi? Sau nimic nu este intamplator in viata?
Mikydutza

aurora

Mesaj de aurora » 23 Noi 2007, 19:06

Am scris de fotbal, pentru ca este o noutate absoluta... pana acum numai TVR1 a avut an de an exclusivitate in transmiterea meciurilor nationalei.
Este pentru prima data ca o alta televiziune a castogat licitatia, pe o gramada de bani, 2,6 milioane de euro.
Pe lânga Antena 1, au mai depus oferte pentru achiziÞionarea drepturilor de televizare posturile Pro TV, TVR 1, Kanal D ºi Telesport, ultimele doua Înaintând o ofertã comunã.

Antenele (1,2,euforia si 3) au dupa parerea mea o oferta foarte mare, diversa si de calitate de programe, pe toate gusturile.

Recomand de exemplu pe Antena 3, sambata de la ora 20.05, un serial-documentar "Biografii" ale unor mari personalitati... maine seara va fi "Tiffany's".

Scrie răspuns