Si dacă tot vreau sa-l imit pe Ioan Botezatorul trebuie sa-i urmez stilul lui deosebit.
Precum știți cu toți, Ioan a început predica sa, cam asa:
Cap. 3
1 In vremea aceea a venit Ioan Botezatorul, si propovaduia in pustia Iudeii.
2 El zicea: Pocăiți-va, căci Împărăția cerurilor este aproape."
3 Ioan acesta este acela care fusese vestit prin proorocul Isaia, când zice: Iata glasul celui ce striga în pustie: Pregătiți calea Domnului, neteziți-I cărările."
5 Locuitorii din Ierusalim, din toată Iudea și din toate împrejurimile Iordanului, au început sa vina la el;
6 și, mărturisindu-și păcatele, erau botezați de el în râul Iordan.
.jpg)
Nemo, sa nu te nu te surprindă mesajul meu, căci conform proverbului Românesc : Lac sa fie ca broaște sa aduna, sa vezi ce de păcătoși se vor aduna aici la râul Iordan al subiectului nostru, Religioase.
In primul rând, ca de obicei vor apare ca ghiocei primăvara, cei care ma înjura pe mine în toți anii aceștia pe Tacla. ( NU se poate Taclale fără domniile lor)
In al doilea rand, vor veni păcătoși, toti cei ce se simt cu musca pe căciulă.
Desigur nu vor lipsi și cei ce ma simpatizează, numai ca ei sunt mai putini ca ceilalți, dar sunt cei mai aleși, pentru care profit de aceasta ocazie sa le transmit, un An Nou cu sănătate și sa le aducă numai bucurii și binecuvântari, de la Cel ce poate sa înfăptuiască toate dorințele celor care au o inima curata.
7 Dar când a văzut pe multi din Farisei si din Saduchei ca vin sa primească botezul lui, le-a zis: Pui de năpârci, cine v-a învățat sa fugiți de minia viitoare?
8 Faceți dar roade vrednice de pocăința voastră.
9 Si sa nu credeți ca puteți zice în voi înșivă: Avem ca tata pe Avraam! Caci va spun ca Dumnezeu din pietrele acestea poate sa ridice fii lui Avraam.
10 Iata ca securea a si fost înfipta la rădăcina pomilor: deci, orice pom, care nu face roada buna, va fi tăiat si aruncat in foc.
11 Cât despre mine, eu va botez cu apa, spre pocăința; dar Cel ce vine după mine, este mai puternic decât mine, si eu nu sunt vrednic sa-I duc incaltamintele. El va va boteza cu Duhul Sfânt si cu foc.
12 Acela Își are lopata in mina, Își va curati cu desăvârșire aria, si Își va strânge griul in grânar; dar pleava o va arde într-un foc care nu se stinge."
AMIN.

E relaxant sa gasesti un loc linistit, calm, fara zgomot.
si deacord cu tine.
degaba.