calugaru' vaxile scrie:Intr-o tara araba, trei romani sunt prinsi band o tuiculita, fapt interzis cu desavarsire la musulmani. Arestati, ajung in fata sultanului, la judecata. - Cu cine tii?, il intreaba sultanul pe primul. - Cu Dinamo! raspunde romanul. - Nu stiu, n-am auzit de echipa asta. 30 de lovituri de bici! Dinamovistul le incaseaza urland, lesina un pic si e rostogolit intr-o parte sa-si revina. - Da tu cu cine tii?, il intreaba sultanul pe al doilea. - Cu Steaua!, raspunde romanul. - Aaa... a luat Cupa Campionilor... Parca am auzit ceva. 30 de bice, dar ai dreptul la o dorinta. Stelistul cere repede sa i se lege o perna in spate, dar aceasta se rupe dupa primele 10 lovituri. Urlete, sange, lesin. Ultimul condamnat nu mai asteapta intrebarea si declara mandru ca-i oltean si tine cu Universitatea Craiova . - Aaa... asa, Craiova , da, stiu, Balaci si Olaroiu, care au antrenat pe la noi... 30 de lovituri, dar ai dreptul la doua dorinte, spune sultanul. - Preamarite, vreau 100 de bice, nu 30! - Esti ori nebun, ori foarte curajos. Si a doua dorinta? - Legati-l pe dinamovist in spatele meu!

irina scrie::lol: maaaaa, vi s-a reintors obsesia? si cand te gandesti ce misto gagici sunt pe forumul asta si voi despre ce v-ati gasit a vorghi. Moldovenii astia domle.....

calugaru' vaxile scrie:fratele cuvios ramine mereu lucid in lupta impotriva Celui Rau, Murdar si Puturos. si a slujitorilor sai. fratele cuvios ramine si realist. nu de alta da' daca zicea ca sa i-o lege pe brambu'-n spate, m-as fi intrebat cum dracu' o tine-n spate. poate doar cu exoskeleton si servomotoare de putere, de-ala de forklift.
Cuviosul Ieronim scrie:calugaru' vaxile scrie:fratele cuvios ramine mereu lucid in lupta impotriva Celui Rau, Murdar si Puturos. si a slujitorilor sai. fratele cuvios ramine si realist. nu de alta da' daca zicea ca sa i-o lege pe brambu'-n spate, m-as fi intrebat cum dracu' o tine-n spate. poate doar cu exoskeleton si servomotoare de putere, de-ala de forklift.
Bine ati revenit, iubite frate Vaxile !
Intradevar, exercitiile cu hipopotami nu mai sunt potrivite pt varsta si starea mea de sanate....
PS: despre dreptcredincioasa foca de la kapu' kaliacra, avem vesti minunate. Straluminata si strafulgerata de luminosu' dvs exemplu, numita este in curs de pregatire pt relocare in Franta. Unde asa cum bine sa stie, lumea deja sa inghesuie sa o astepte la aieroport. Poate ii dati niste meditatii la franceza, ca se arata doritoare de progrese rapide.
Cuviosul Ieronim scrie:...PS: despre dreptcredincioasa foca de la kapu' kaliacra, avem vesti minunate. Straluminata si strafulgerata de luminosu' dvs exemplu, numita este in curs de pregatire pt relocare in Franta. Unde asa cum bine sa stie, lumea deja sa inghesuie sa o astepte la aieroport. Poate ii dati niste meditatii la franceza, ca se arata doritoare de progrese rapide.
<- Taclale.netcalugaru' vaxile scrie:Cuviosul Ieronim scrie:calugaru' vaxile scrie:fratele cuvios ramine mereu lucid in lupta impotriva Celui Rau, Murdar si Puturos. si a slujitorilor sai. fratele cuvios ramine si realist. nu de alta da' daca zicea ca sa i-o lege pe brambu'-n spate, m-as fi intrebat cum dracu' o tine-n spate. poate doar cu exoskeleton si servomotoare de putere, de-ala de forklift.
Bine ati revenit, iubite frate Vaxile !
Intradevar, exercitiile cu hipopotami nu mai sunt potrivite pt varsta si starea mea de sanate....
PS: despre dreptcredincioasa foca de la kapu' kaliacra, avem vesti minunate. Straluminata si strafulgerata de luminosu' dvs exemplu, numita este in curs de pregatire pt relocare in Franta. Unde asa cum bine sa stie, lumea deja sa inghesuie sa o astepte la aieroport. Poate ii dati niste meditatii la franceza, ca se arata doritoare de progrese rapide.
minunat. auzisem ca cel mai mare avion de transport din lume va face o cursa charter bucuresti-paris. acum inteleg motivul.
desigur, pot s-o ajut. lectia 1: j'ai des oiseaux. rugam pe doamna sa nu schimbe canalu' pe manele tv.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator