The secret

The secret

Mesajde Emil » 03 Noi 2009, 04:51

L-a vazut careva? este un film foarte misto, asa este asta am constatat-o io pe propria mea piele. ceea ce-ti doresti cu adevarat ti se poate implinii. Totul este sa crezi si sa vrei...
Vi-l recomand, secretul este foarte simplu, totul este sa vrei sa-ti pui o tinta in fatza si sa crezi cu adevarat c-o vei ajunge.
de cind eram pusti mi-am dorit sa plec din tara si m-am tot gindit la asta...si dorinta mi s-a indeplinit. aici cind am ajuns am vrut sa invat limba repede si bine si am invatat-o. mi-am dorit sa-mi gasesc un servici in bransa in care lucrasem si in Ro pentru ca-mi placea tare mult...mi-am gasit. Pe urma cind am ramas singur dupa ce am divortat mi-am dorit sa-mi gasesc o cumatra cu care sa ma potrivesc in toate privintele....mi-am gasit. cind am fost bolnav pe moarte de cancer mi-am dorit sa ma insanatosesc si sa merg mai departe in viata...m-am insanatosit. Am visat sa vad lumea sau macar o parte din ea...am vazut. mereu m-am incurajat am respins gindurile negative pe care le-am transformat in ginduri pozitive...imi spuneam...sint puternic, sint destept, sint bine...si asa am fost si asa sint
Cumatra mea este speriata de limba asta acuma, asa cum am fost aproape toti cind am plecat din tara si mereu zice ca n-o sa poata s-o invete...mereu ii zic...stai linistita ca poti, doar gindeste-te la asta si ai sa vezi ca o sa poti. la inceput este greu pina ii prinzi spilu' si pe urma vine de la sine. sa nu-ti fie frica niciodata sa inteprinzi ceva, daca vezi o oportunitate in viata....actioneaza. Oportunitatea aia este adusa special pentru tine.
va recomand filmul cu caldura, uitati-va bine, urmariti-l cu atentie, mai uitati-va inca o data sau de doua ori la el...poate va va schimba viata.

P.S. ai mentalitate de sclav si daca gindesti ca aia nu pot si ailalta nu pot si nu stiu, asa vei trai...ca sclav. Ai mentalitate pozitiva de invingator atunci asa vei trai ca un invingator. Aici fac o comparatie intre mentalitatea romanului din Ro si mentalitatea occidentala in general. Romanu nu o sa traiasca mai bine acolo la el in Ro daca nu-si schimba gindurile si mentalitatea...incepind de jos in sus.
Emil
badaranu duplicitar

Images: 2

Re: The secret

Mesajde catfish » 03 Noi 2009, 14:37

Am vazut filmul,seamana cu povestea lampii lui Alladin, e un film care nu are nici o baza credibila.

Un film pentru societatea de consum care spera sa obtina usor toate nimicurile materiale.O reteta de cum sa devii bogat doar fiindca vrei.

Un prieten, cel care mi-a dat si filmul a fost hipnotizat de el, i se parea ca si luminile semafoarelor se schimbau datorita deslusirii secretului.Si-a propus sa deschida un restaurant si zicea,"eu nu ma pricep deloc, dar fiindca vreau si cred ca are sa se intample, lumea incepe sa ma sune si sa ma intrebe cum sa ma ajute.Se intampla de la sine"

Si s-a intamplat.Si-a deschis restaurantul,dragut,de lux,deci secretul a functionat.Problema lui a fost ca fortele lui secrete s-au oprit cu finalizarea restaurantului.La un an de zile a trebuit sa il inchida fiindca lucra in pierdere.

Daca este o forta care te ridica in nori trebuie sa stii ca exista in acelasi timp o alta care te tranteste de pamant.

Un film care macar te face sa gandesti si dincolo de confortul propriu imediat sau outside the box.
catfish

Mesajde alexandru » 03 Noi 2009, 14:44

Mdap, mistica quantica în sos daVinci Code. Aimah, tu esti serios?
Ana -> Imagine <- Taclale.net
alexandru
plantigrad

Images: 60

Mesajde irina » 03 Noi 2009, 14:54

geaba vrei daca esti bou in ale managementului activitatii si a finantelor, si mai sunt o tona de secrete. Romanul e lenes, plangacios si vrea sa se intampla fara sa munceasca prea mult. :lol:
irina
Sisif

Images: 6

Mesajde Emil » 03 Noi 2009, 15:35

Inseamna ca nu prea ati inteles bine mesajul filmului.
Emil
badaranu duplicitar

Mesajde catfish » 04 Noi 2009, 02:35

Emil scrie:Inseamna ca nu prea ati inteles bine mesajul filmului.

Pentru mine filmul a inceput foarte prost si mi-a fost greu sa inghit urmatoarele galuste filozofice.

Plus ca secretul nu-i ceva nou,e doar facut intr-o maniera care se vrea acceptata de majoritatea lumii, indiferent de religie, sau mai degraba celor fara nici o religie.In biblie gasesti aceleasi secrete ca si in film,doar ca biblia nu se mai "vinde" prea bine acum,de aceea ziceam ca este un film pentru societatea de consum.

Ca si in toate filmele motivationale, ideea este ca daca vrei sa inoti trebuie sa intrii in apa.

E bine insa ca poti fi optimist si sa te mentii asa.Eu sunt un sceptic cu tendinte spre indiferenta.
catfish

Mesajde Emil » 04 Noi 2009, 02:45

Mie nu mi-a fost greu sa inghit pentru ca viata mi-a aratat si demonstrat pina acum ca au dreptate aia din film in cea mai mare parte. Cu cit esti mai optimist ai incredere in tine si gindesti pozitiv cu atit reusesti sa faci cam tot ce-ti doresti in viata. Exact asa imi spunea si psiholoaga acum citiva ani cind ma duceam la terapie. Dar eu deja stiam toate astea, nu a fost nimic nou pentru mine.
Emil
badaranu duplicitar

Mesajde alexandru » 04 Noi 2009, 04:56

Emile, acu serios, pe la începutul secolului 20, un oarecare doctor Emile Coué a pus la punct metoda care îi poarta numele.
Vezi aici : http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%89mile_Cou%C3%A9 . Seamana tare mult cu ce preconizeaza filmul cu pricina.
Studii ulterioare au demonstrat ca exact la cei care ar avea cel mai mult nevoie de efectele pozitive ale metodei, rezultatele sînt dezastruoase. Acum în Franta, cînd vrei sa-i spui cuiva ca se îmbata cu apa chioara, îi zici ca aplica metoda Coué :roll:

De pilda : mugabe ala mic poate sa repete zece ani de acum încolo "nu sînt gay, nu sînt gay...". Tot de pomana.
Ana -> Imagine <- Taclale.net
alexandru
plantigrad

Images: 60

Mesajde Emil » 04 Noi 2009, 05:03

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
De pilda : mugabe ala mic poate sa repete zece ani de acum încolo "nu sînt gay, nu sînt gay...". Tot de pomana.

Mugabe ala mic zice de ochii lumii "nu sint gay, nu sint gay" dar de fapt el vrea sa fie gay, chiar ii place. :rotfl: :rotfl:
Emil
badaranu duplicitar

Înapoi la Filme