L-a vazut careva? este un film foarte misto, asa este asta am constatat-o io pe propria mea piele. ceea ce-ti doresti cu adevarat ti se poate implinii. Totul este sa crezi si sa vrei...
Vi-l recomand, secretul este foarte simplu, totul este sa vrei sa-ti pui o tinta in fatza si sa crezi cu adevarat c-o vei ajunge.
de cind eram pusti mi-am dorit sa plec din tara si m-am tot gindit la asta...si dorinta mi s-a indeplinit. aici cind am ajuns am vrut sa invat limba repede si bine si am invatat-o. mi-am dorit sa-mi gasesc un servici in bransa in care lucrasem si in Ro pentru ca-mi placea tare mult...mi-am gasit. Pe urma cind am ramas singur dupa ce am divortat mi-am dorit sa-mi gasesc o cumatra cu care sa ma potrivesc in toate privintele....mi-am gasit. cind am fost bolnav pe moarte de cancer mi-am dorit sa ma insanatosesc si sa merg mai departe in viata...m-am insanatosit. Am visat sa vad lumea sau macar o parte din ea...am vazut. mereu m-am incurajat am respins gindurile negative pe care le-am transformat in ginduri pozitive...imi spuneam...sint puternic, sint destept, sint bine...si asa am fost si asa sint
Cumatra mea este speriata de limba asta acuma, asa cum am fost aproape toti cind am plecat din tara si mereu zice ca n-o sa poata s-o invete...mereu ii zic...stai linistita ca poti, doar gindeste-te la asta si ai sa vezi ca o sa poti. la inceput este greu pina ii prinzi spilu' si pe urma vine de la sine. sa nu-ti fie frica niciodata sa inteprinzi ceva, daca vezi o oportunitate in viata....actioneaza. Oportunitatea aia este adusa special pentru tine.
va recomand filmul cu caldura, uitati-va bine, urmariti-l cu atentie, mai uitati-va inca o data sau de doua ori la el...poate va va schimba viata.
P.S. ai mentalitate de sclav si daca gindesti ca aia nu pot si ailalta nu pot si nu stiu, asa vei trai...ca sclav. Ai mentalitate pozitiva de invingator atunci asa vei trai ca un invingator. Aici fac o comparatie intre mentalitatea romanului din Ro si mentalitatea occidentala in general. Romanu nu o sa traiasca mai bine acolo la el in Ro daca nu-si schimba gindurile si mentalitatea...incepind de jos in sus.

<- Taclale.net