Noi mergem si pe apa!

pribeag

Noi mergem si pe apa!

Mesaj de pribeag » 16 Ian 2009, 10:28

Era p-aici un subiect ca ploua cu F18 - iata, de ieri s-a facut dreptate! S-a vazut clar de tot: noi, americanii, sintem poporul ales, mergem si pe apa!


P.S. Iar eroul nostru e Sullenberg :rotfl:

Avatar utilizator
Serial Healer
Mesaje: 3057
Membru din: 07 Noi 2007, 00:34

Re: Noi mergem si pe apa!

Mesaj de Serial Healer » 16 Ian 2009, 11:11

Lasa-l pribi in mizeria lui.
Imagineaza-ti prin ce-a trecut bietul' Tecuci: intai a citit cu bucurie crescanda ca un avion american s-a prabusit, dupa care a citit la coada articolului ca pilotul a pus avionul pe apa si toata luma a fost salvata. Dezamagire totala. Dar deh, asa le trebuie americanilor daca ii dau afara pe unii si le pun eticheta pe valiza, "Good only for Tecuci and Singapore". Curca se razbuna! :lol:
Asta-i parerea mea si s-ar putea sa gresesc.

Cuviosul Ieronim

Re: Noi mergem si pe apa!

Mesaj de Cuviosul Ieronim » 16 Ian 2009, 17:21

da, e o dovada ca america merge foarte bine, din moment ce avioanele au inceput sa aterizeze pe rauri.

Claudiu
Mesaje: 1284
Membru din: 25 Ian 2008, 05:49

Re: Noi mergem si pe apa!

Mesaj de Claudiu » 16 Ian 2009, 18:21

pribeag scrie:Era p-aici un subiect ca ploua cu F18 - iata, de ieri s-a facut dreptate! S-a vazut clar de tot: noi, americanii, sintem poporul ales, mergem si pe apa!


P.S. Iar eroul nostru e Sullenberg :rotfl:


Voi faceti glume cu chestii serioase?

Lu' pilotu' , ar trebui sa i se dea o medalie.Trebe sa fi meserias ca sa pui fierul ala pe garla.Bravo lui.

Cuviosul Ieronim

Re: Noi mergem si pe apa!

Mesaj de Cuviosul Ieronim » 17 Ian 2009, 03:42

Domnu SH, vorbiti dom'le cu nea Sulaberg, poate salveaza si bancile astea 2...

PS: dupa bancile de investitii, au inceput acum sa se clatine si Bank of America si Citigroup ( cred ca mai corect ar fi Shity Group)

Cele mai mari două imperii financiare din lume se clatină după ce au consemnat rezultate financiare dezastruoase în ultimul trimestru al lui 2008.

Bank of America (BofA) şi Citigroup, băncile americane dominante, au postat pierderi uriaşe pe ultimul trimestru al anului trecut, de circa 17 miliarde de dolari, respectiv 8,3 miliarde, relevă agenţia de ştiri Reuters.

Majoritatea pierderilor grupului BofA, de 15,3 miliarde de dolari, au fost înregistrate de banca Merrill Lynch, pe care grupul a achiziţionat-o în septembrie anul trecut. Este pentru prima dată în ultimii 17 ani când Bank of America înregistrează pierderi. „Era probabil una dintre cele mai bune bănci, asta până au achiziţionat Merrill Lynch“, a de clarat şeful departamentului de investiţii al firmei Bell Rock Capital, Cassandra Toroian. Mai mulţi analişti cred că BofA a făcut o greşeală tactică gravă atunci când a preluat Merrill Lynch.

„Titanii“ se clatină

Bank of America, cel mai mare grup bancar din lume în acest moment, a anunţat aceste rezultate la puţin timp după ce guvernul american a injectat în instituţia financiară fonduri de sprijin în valoare de 20 de miliarde de dolari, în schimbul unui pachet de acţiuni. Grupul bancar a mai încasat, în octom brie, un ajutor de stat de 25 de miliarde de dolari, prin programul de salvare a sistemului financiar în valoare de 700 de miliarde de dolari, derulat de Trezoreria SUA.

Totodată, Citigroup, cândva cea mai mare bancă a lumii, a prezentat, după rezultatele financiare dezastruoase, un program amplu de restructurare. Compania a anunţat că se va împărţi în două unităţi operaţionale, după principiul „bancă bună/bancă rea“. Una, „cea bună“, se va concentra pe activităţi bancare generale, iar cealaltă, „cea rea“, pe brokeraj şi management de active. Prima divizie se va numi Citicorp şi va fi condusă de actualul director general al Citigroup, Vikram Pandit. Pentru cea de-a doua divizie, botezată Citi Holdings, încă se caută un manager. „Strategia bancă bună/bancă rea a funcţionat bine în trecut. (...) Este primul pas spre dezintegrarea unui imperiu“, a declarat pentru Reuters analistul Commerzbank, Peter Dixon. „Faptul că o asemenea bancă se împarte în două este un indiciu că era marilor instituţii financiare s-a terminat deocamdată“, a declarat un alt analist.

Asemeni BofA, şi Citigroup a beneficiat de ajutorul autorităţilor americane, pentru a nu se prăbuşi. Banca a pri mit în noiembrie 2008, de la guvernul federal, o infuzie directă de ca pital, care s-a ridicat la 27 de miliarde de dolari, după ce mai primise în prea labil alte 25 de miliarde de dolari prin programul de salvare a sistemului financiar, iniţiat de fostul preşedinte George W. Bush.

În condiţiile în care marile bănci încă postează pierderi uriaşe, analiştii spun că actuala criză financiară nu a ajuns încă la apogeu şi că publicările de rezultate dezastruoase nu se termină aici.


http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... Citigroup/

shai hulud

Re: Noi mergem si pe apa!

Mesaj de shai hulud » 18 Ian 2009, 21:58

ei, io am doar carte de credit la citi, banii mi-i pastrez la dbs. :rotfl: :rotfl:

revenind la aviatia us, sper sincer ca obama o sa va faca trenuri, pen' ca altfel atz cacat batzu'. hai, ca-n san francisco sau los anheles mai aterizeaza, ca ie apa. da' la las vegas nush, zau ...

Cuviosul Ieronim

Re: Noi mergem si pe apa!

Mesaj de Cuviosul Ieronim » 20 Ian 2009, 16:05

lucrurile merg tot mai bine la Bank of America...

Bank of America Corp. urmeaza sa disponibilizeze circa 4.000 de angajati, transmite Financial Times.

Cele mai multe dintre disponibilizari vor avea loc la New York.

Concedierile intervin la cateva saptamani dupa ce BofA a achizitionat Merrill Lynch&Co. Inc. pentru 29,1 miliarde dolari.

BofA a anuntat anterior ca intentioneaza sa reduca forta sa de munca cu aproape 35.000 de angajati.


http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora- ... gajati.htm

PS: o afacere stralucita, preluarea merill lynch. In felul asta, Bank of China o sa ia aproape mocca, 2 banci. E bine totusi si asa, ca dl SH o sa aiba un loc de munca la spalat budele

Scrie răspuns