Intr-adevar, nu neg .... multe enorm de multe victime colaterale vor fi. Multi pensionari or sa sufere, n-or sa mai aibe 15% din mizeria aia de pensie de o aveau si pana acum. Ei n-or sa iasa in strada si nici altii care intr-adevar sufera de pe urma masurii ... or sa fie prea preocupati sa supravietuiasca cat mai demn posibil in situatia data ..... asa chiar daca demnitatea lor e demult plina de noroi ..... sau cum spune cineva drag mie: "bai tu-mi spui sa las de la mine, adica sa intorc si celalalt obraz .... pai eu nu mai am obraz de demult .... e asa de subtire de la cat de batut o fo ... ca nici buci nu mai am .... cand n-am mai avut obraz a coborat si acolo...." As adauga ca nici kkat nu mai e de unde ... ca ar trebui sa ai ce manca ca sa te caci. Or sa iasa mironositele si mironositii, lenesii si puturosii ..... care in loc de solutii ... or sa zica ca nu e munca si nici bani in tzara asta. Si nici unde.
Dragilor, stiti cine is agaricii astia de manca kkat (au motive ... ei au avut ce manca seara ...dar aia de zic ca ii reprezinta n-au avut decat din cand in cand ... iar acum or sa mance si mai rar decat pana acuma)? Is oameni care au un interes..daca nu chiar mai multe.
Stiu ca e inechitabil. Nu toti bugetarii suntoameni lenesi,.nu toti muncesc putin.....asa cum nici pensionarii nu sunt cine stie ce bogatani ..... dar tara noastra e in kkat...iar acum cand ar trebui sa fim uniti .... incepem sa ne futem intre noi, sa ne uitam in ograda altora .... ptii 15% din 5000 lei pensie nu se compara cu 15% din 500 lei.... ca daca ne-om razvrati 'om realiza altceva. Or sa vina altii care or sa fure si ei si noi ori copiii nostri vor trebui sa plateasca .. si asta pt. ca am vrut sa ne integram ..... futui mama ma-sii de integrare ..... ca unii ca Ana, ori ex-sefa mea ne va povesti despre schimbare, bun-simtz ... dar intotdeauna e faina cand vine doar dintr-o parte si partea aia sa fie aia care duc greul adevarat... si posibil ca este minunata .... daca se schimba partea aia ... asa prin punctele esentiale ... adica total.
Integrarea dragilor..integrarea, schimbarea nu inseamna anularea unor principii, asa strambe ori de mahala ori pline de nesubstanta cum le vad unii.
Ce bun era acum si kalugarul si parerea lui. Probabil ar fi fost de acord cu mine macar 1%....sau macar as fi avut inca un om cu care sa polemizez. Astept opiniile celor care au mai ramas ......
http://www.youtube.com/watch?v=fldYW0pzXrI