In ultima vreme am observat ca obosesc des si mi-as dori pt. o clipa sa nu uiti ca viata adevarata este aia care trece timp in care tu astepti un mandru miracol de discutii filozofice .... sau mai stiu cum le zici tu .... asa ca ala de-l astepta pe Godot.
Eu sunt convinsa ca nu s-ar fi ajuns la acel post daca tu ..... oh o stii mai bine ca mine. As vrea sa-ti spun ca am obosit sa-mi traiesc viata pe taclale ca si cum cineva mi-ar monitoriza orice miscare .... si ca mie ciuda ingrozitor ca tu vrei sa mori cu ideile tale fixe ... si ca oamenii sunt pe locul doi. Stiu ca e neplacut sa fii dezamagit de ei, insa uneori conteaza si cine o facut-o.
Nu stiu daca ai observat si cam ce oameni adminaresti tu azi aici. Si ma gandesc daca nu cumva ne insulti ..... urat rau .. sperand ca ai sa obtii nush ce dialoguri savante ...... din astia care suntem azi aici. Stiu cu ce idei ai venit la adminarie ...insa azi userii suntem astia de vezi ...si altii mamele noastre nu mai face. Sufar ca astepti nush ce user care din pacate azi, maine,poimaine .... nu cred sa apara pe aici. As vrea sa vezi realitatea si din afara scaunului de admin si sa mai lasi un picutz pe "eu vreau" "eu astept" ... pt. ca nu stiu daca ai observat ... dar mai suntem si noi astia de suntem ........ azi .... si cu noi totusi azi cum ramane?????????? (si te rog eu frumos, nu-mi mai scrie inca un discurs din ala despre intentii si alte din astea ... ca am obosit sa te citesc cu traducere dupa mine .... imagineaza-ti ca stai de vorba cu ultimul om acum, da? si tot asa sa-i raspunzi....insa nu elevat) Poate multi din noi nici nu avem unde ne duce(virtual vorbind ...ca nu vrem), poate nici nu mai interactionam prin alte parti, poate asa ne e bine ...te-ai gandit?
Ma gandesc ca ti-o fi de ajuns aproape un an si macar incepand de curand
Poate daca ne-ai observa si pe noi, poate te-om observa si noi pe tine, cu ideile tale. Am obosit Ana. Initial am vrut sa ma car....insa m-am gandit ca si tine, sa nu renuntz la convingerile mele de-o viatza: oamenii cu bune si rele.
P.S. NU considera acest thread un perdaf.