pribeag scrie:Bah vad ca nu m-ati ascultat cu tunelul timpului aia care mai sinteti p-acolo bah vad cam lipsa de trafic si mesaje n-o vreti voi pe Aiurora 2-3 saptamini ca ce naiba nici soacra lu Geoana nu sta mereu la el
bomber scrie:pribeag scrie:Bah vad ca nu m-ati ascultat cu tunelul timpului aia care mai sinteti p-acolo bah vad cam lipsa de trafic si mesaje n-o vreti voi pe Aiurora 2-3 saptamini ca ce naiba nici soacra lu Geoana nu sta mereu la el
las ca e bine acolo, macar sinteti siguri c-o aveti si in urmatori 5 ani, preferam sa venim noi acolo decit sa vina ea aici.

pribeag scrie:Bah vad ca nu m-ati ascultat cu tunelul timpului aia care mai sinteti p-acolo bah vad cam lipsa de trafic si mesaje n-o vreti voi pe Aiurora 2-3 saptamini ca ce naiba nici soacra lu Geoana nu sta mereu la el
<- Taclale.netbomber scrie:pribeag scrie:Bah vad ca nu m-ati ascultat cu tunelul timpului aia care mai sinteti p-acolo bah vad cam lipsa de trafic si mesaje n-o vreti voi pe Aiurora 2-3 saptamini ca ce naiba nici soacra lu Geoana nu sta mereu la el
las ca e bine acolo, macar sinteti siguri c-o aveti si in urmatori 5 ani, preferam sa venim noi acolo decit sa vina ea aici.
Cuviosul Ieronim scrie:bomber scrie:pribeag scrie:Bah vad ca nu m-ati ascultat cu tunelul timpului aia care mai sinteti p-acolo bah vad cam lipsa de trafic si mesaje n-o vreti voi pe Aiurora 2-3 saptamini ca ce naiba nici soacra lu Geoana nu sta mereu la el
oricum hororr genereaza 80% din Trafic. Daca vine inapoi aici, celalt forum ramane in parasire![]()
![]()
![]()
bomber scrie:Cuviosul Ieronim scrie:bomber scrie:pribeag scrie:Bah vad ca nu m-ati ascultat cu tunelul timpului aia care mai sinteti p-acolo bah vad cam lipsa de trafic si mesaje n-o vreti voi pe Aiurora 2-3 saptamini ca ce naiba nici soacra lu Geoana nu sta mereu la el
oricum hororr genereaza 80% din Trafic. Daca vine inapoi aici, celalt forum ramane in parasire![]()
![]()
![]()
Are stilul ei d-a fute lumea la cap, multi au cedat in fata ei.![]()
![]()
pribeag scrie:Bah - v-am incercat. O felicit pe Aurora - are curaj!

pribeag scrie:Bah - v-am incercat. O felicit pe Aurora - are curaj!
happy2 scrie:pribeag scrie:Bah - v-am incercat. O felicit pe Aurora - are curaj!
Nu mi se pare curaj ci lipsa de masura. Sa indesi in capul atator oameni citate peste citate in conditiile in care evident n-au trezit nici un interes ci numai reactii dovedeste caracterul vadit provocator al postarilor ei. Dincolo de acestea n-am simtit ca ar fi avut in mod personal ceva de spus, macar in putine randuri sa-si fi argumentat cum trebuie afinitatile, asta in eventuala ei speranta ca ele sa ramana la loc de cinste in patrimoniul forumistic respectiv.
Oricum, tu mai incearca-ne si cu alte propuneri serioase, pe bune, nu musai o sa te felicitam.. dar macar esti simpatic.
calugaru' vaxile scrie:happy2 scrie:pribeag scrie:Bah - v-am incercat. O felicit pe Aurora - are curaj!
Nu mi se pare curaj ci lipsa de masura. Sa indesi in capul atator oameni citate peste citate in conditiile in care evident n-au trezit nici un interes ci numai reactii dovedeste caracterul vadit provocator al postarilor ei. Dincolo de acestea n-am simtit ca ar fi avut in mod personal ceva de spus, macar in putine randuri sa-si fi argumentat cum trebuie afinitatile, asta in eventuala ei speranta ca ele sa ramana la loc de cinste in patrimoniul forumistic respectiv.
Oricum, tu mai incearca-ne si cu alte propuneri serioase, pe bune, nu musai o sa te felicitam.. dar macar esti simpatic.
adica dupa 97967764 posturi ale ororii inca n-ai inteles ca basexu e un capcaun, cu toata familia lui?
happy2 scrie:calugaru' vaxile scrie:happy2 scrie:pribeag scrie:Bah - v-am incercat. O felicit pe Aurora - are curaj!
adica dupa 97967764 posturi ale ororii inca n-ai inteles ca basexu e un capcaun, cu toata familia lui?
Nu.Mea culpa. Tot ce-am priceput tine de faptul ca Aurora e asemeni unui guru in practica cu copy-paste.
happy2 scrie:pribeag scrie:Bah - v-am incercat. O felicit pe Aurora - are curaj!
Cuviosul Ieronim scrie:happy2 scrie:pribeag scrie:Bah - v-am incercat. O felicit pe Aurora - are curaj!
Eu cred ca la horror este o combinatie unica de rea intentie, combinata cu o inteligenta de prag. Sunt de acord ca e vorba de o provocare intentionata.
Io ma intreb ce interese poate sa aiba horror sa faca circul asta ingrozitor, de prost gust si mizerabil. Sa fie doar o afectiune psihica la mijloc ?
Sa fie pur si simplu doar o forma de manifestare a unor spasme ?

happy2 scrie:Cuviosul Ieronim scrie:happy2 scrie:pribeag scrie:Bah - v-am incercat. O felicit pe Aurora - are curaj!
Eu cred ca la horror este o combinatie unica de rea intentie, combinata cu o inteligenta de prag. Sunt de acord ca e vorba de o provocare intentionata.
Io ma intreb ce interese poate sa aiba horror sa faca circul asta ingrozitor, de prost gust si mizerabil. Sa fie doar o afectiune psihica la mijloc ?
Sa fie pur si simplu doar o forma de manifestare a unor spasme ?
Esti prea dur.

irina scrie:din cate stiu sunteti amandoi useri pe forumul alalalt, va duceti dincolo si-i ziceti una alta. Vad ca tare va mai bucurati de bucuria si linistea altora.
happy2 scrie:Mie imi place cum se desfasoara in ultima vreme Aurora pe forumul nou si chiar o citesc cu placere. Recunosc insa ca in vremea cand scria aici avea o atitudine deplasata.
Înapoi la Probleme adminaresti
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator